Vilkår

  1. FireKrydder tilbyr via Brainify AS oppsett og drift av nettsideløsninger for restauranter og serveringssteder. Bestiller du en løsning via skjemaet på denne siden anser vi det som en bestilling, og vil fakturere deg 29000 kr (evt mindre om du har en rabattkode) + mva i oppstartskostnad og 690 kr + mva i måneden frem til avtalen sies opp.

  2. Fra din bestilling til nettsidene er lansert ber vi deg beregne inntil en måned. Det kan derimot ofte gå mye raskere enn dette. For lansering innen denne måneden er vi avhengig av raskt å få tilsendt all nødvendig innhold til nettsiden – som bilder, tekster, menyer og eventuelt informasjon om arrangementer og ønskede gavekort.

  3. Inkludert imånedssummen på 690 kr + mva per måned er inntil en time med support. Support utover denne timen faktureres med vår standard timessats på 1100 kr + mva per time.

  4. Ønsker du å ta i bruk gavekortløsningen krever dette at du setter opp en gyldig Stripe-konto. Denne løsningen vil gi deg pengene direkte inn på din konto for hver bestilling. For salg av gavekort via din FireKrydder-løsning tar Stripe ca 3% og FireKrydder 5% av hver transaksjon.

  5. Du står selv ansvarlig for å følge norsk lov for alt innhold på nettsidene. Dette betyr også at du selv står ansvarlig for å inneha alle rettigheter på bilder, videoer og annet innhold du publiserer på nettsidene. Nettsider under FireKrydder som bryter norsk lov vil bli fjernet for eiers regning.

  6. Alle løsninger driftes som dattersider av FireKrydder.no, selv om de har frittstående stilsetting og domener. Løsninger som krever mer funksjonalitet enn det som kan tilbys i form av en datterside av FireKrydder vil få en annen oppstartskost og månedssum enn det som tilbys på denne nettsiden.

  7. For spørsmål om vilkår og betingelser for disse løsningene, ta kontakt med daglig leder i Brainify AS, Johannes Holmedahl på johannes@brainify.no.